Schakel tussen ideeën en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

Uitnodiging inspiratie evenement Social Brothers

Wanneer:  13 juni 2019
Aanvangstijd:  19:00 uur

Social Elephant wil je graag uitnodigen voor het grootste online marketing seminar van Utrecht, in samenwerking met Kontakt der Kontinenten!

Het evenement van vorig jaar was zo succesvol, dat wij hebben besloten om op 13 juni weer een inspirerende avond neer te zetten! Dit wordt het grootste online marketing seminar van Utrecht, dus hier wil je bij zijn! Gedurende de hele avond zullen er verschillende sprekers zijn die hun tips vanuit het vak met jou delen. De sprekers zullen gaan vertellen over dingen die dicht bij hun hart liggen en over hun
purpose in het leven en voor onze maatschappij. Een unieke kans dus om hier gratis bij te zijn! Klik hier om je aan te melden.

De inloop zal van 19.00 tot 19.25 uur zijn. Tijdens de inloop zal er geen eten worden geserveerd. Daarna zullen er een aantal sprekers hun kennis met het publiek delen. Rond 21.00 uur zullen alle sprekers klaar zijn en begint de netwerkborrel. Hierbij is er nog alle ruimte om elkaar beter te leren kennen en verhalen en ervaringen uit te wisselen!
Dit zal duren tot ongeveer 22.30 uur.

Er zal verder nog een jazz optreden plaatsvinden van Jacqlin en er is een hele vette DJ Booth in een voormalig privé-jet!

Dit evenement wordt gerealiseerd in samenwerking met Kontakt der Kontinenten, een conferentiehotel dat goed opgezette evenementen organiseert. Dat is dan ook de reden dat wij jullie bij dit evenement van harte welkom heten op de Amersfoortsestraat 20
3769 AS te Soesterberg!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans maakt op een plekje bij deze avond. Er zijn namelijk maar 150 plekken beschikbaar! Het evenement is gratis, maar wanneer je niet komt opdagen zonder afmelding, brengen wij € 100,- in rekening waarmee wij een stuk regenwoud adopteren. Zo behouden wij een stuk regenwoud en voorkomen we tegelijkertijd dat men niet komt opdagen! Je kan je natuurlijk wel altijd gewoon afmelden, als dit echt nodig is!

Er ligt al een veelbelovend programma klaar, met veel inspirerende sprekers. Dit wordt het grootste online marketing seminar van Utrecht. We zien je graag op 13 juni! 
Laat je voor 31 mei weten of je er bij bent en of je iemand meeneemt?

 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: