Schakel tussen idee├źn en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

15 juli 2019

Oproep voor deelname aan (groeps)gesprek over de EU

Beste ondernemers,

Mijn naam is Elske en ik ben een onderzoeker aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Voor een onderzoek ben ik op zoek naar deelnemers voor groepsgesprekken (ongeveer 4/5 deelnemers) over de Europese Unie. Dit gesprek zal gaan over hoe mensen hier zelf tegenaan kijken; wat ze zélf van de EU vinden. Met het onderzoek willen we namelijk begrijpen waarom sommige mensen positief over de EU zijn, anderen juist negatief, en het weer anderen eigenlijk helemaal niets uitmaakt.

Voor het onderzoek willen we namelijk praten met een zo breed mogelijke afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Daarom ben ik ook erg benieuwd naar het perspectief van verschillende ondernemers op dit vlak. Omdat ik groepsgesprekken wil organiseren met veel verschillende ondernemers, kom ik graag via ondernemersverenigingen zoals Business Eiland Utrecht in contact met verschillende groepen mensen. Vandaar deze oproep.

Deelnemers ontvangen een vergoeding voor deelname (€30 cadeaubon) en het gesprek duurt ongeveer 1 à 2 uur, en kan overal in Utrecht plaatsvinden. De verzamelde data zullen volledig anoniem worden verwerkt. Er is ook een mogelijkheid voor één op één interviews voor geïnteresseerden die liever niet in groepsverband praten.

Ik hoor graag of u mee wilt doen! Meer informatie kunt u vinden op www.diversedenkbeelden.nl/eu. In de bijlage vindt u ook een flyer. Maar mail (of bel) mij gerust als u nog vragen heeft.

Alvast bedankt, en ik kijk uit naar uw antwoord.

Met vriendelijke groet,
Elske

 

Elske van den Hoogen | Onderzoeker | Department of Public Administration & Sociology | Erasmus University Rotterdam | Woudestein campus, Mandeville Building, Room T 15-53 | tel: 0648208756 | |DiverseDenkbeelden.nl/EU

 

 

 

Terug