Schakel tussen idee├źn en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

23 mei 2018

Geslaagde Meet, Eat & Greet van Business Eiland Utrecht

De Meet Eat & Greet van Business Eiland Utrecht op woensdag 16 mei jl. in de Skylounge bij Van der Valk was een groot succes dankzij de goede opkomst en de mooie locatie. Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer en de aanwezigen konden genieten van een heerlijk buffet en een prachtig uitzicht. Leuk ook dat een aantal ondernemers hun kantoorlocatie aan kon wijzen aan collega-ondernemers.

Toen nagenoeg iedereen aanwezig was, opende Alice Hendriksen Oostereng, voorzitter van ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht, de avond en heette iedereen welkom. Vervolgens werden de bestuursleden Jean Huijten (Terberg Leasing), René Fleer (Rabobank Utrecht) en Annemarie van de Beek (secretariaat) voorgesteld. Ruud van der Valk, directeur van Hotel van der Valk Utrecht, presenteerde hierna kort zijn onderneming en familiegeschiedenis. De fameuze uitspraken van Gert van der Valk ontbraken hierbij niet.

Alice Hendriksen Oostereng legde vervolgens uit hoe Business Eiland Utrecht is ontstaan en wat de club voor de zakelijke huurders en vastgoedeigenaren in het gebied kan en wil betekenen. Zij nodigde een ieder uit om op verschillende flipovers aan te geven wat men belangrijk vindt bij diverse thema’s voor het gebied van Business Eiland Utrecht, zoals veiligheid, uitstraling, duurzaamheid, imago, netwerken, etc. Leuk was te constateren dat hier enthousiast gebruik van werd gemaakt. De verschillende reacties zullen worden gebundeld en in een volgende nieuwsbrief komt de ondernemersvereniging hierop terug.

Business Eiland Utrecht zal een vervolg geven aan dit event, want er is aangegeven dat het leuk en nuttig is om elkaar regelmatig te blijven ontmoeten.

Sfeerimpressie van de bijeenkomst:


 

Terug