Schakel tussen ideeën en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

25 april 2019

Succesvolle ‘Pitch your project’ avond bij Social Elephant

De netwerkbijeenkomst 'Pitch your project' die plaatsvond op 3 april jl. en waarvoor de ondernemers en vastgoedeigenaren uit Business Eiland Utrecht waren uitgenodigd, begon met een lekker drankje en heerlijke hapjes bij South Park. Vervolgens gingen we naar een andere zaal voor het hoofdprogramma. Nico van der Zaan vertelde zijn persoonlijke verhaal over Social Elephant en wat hij en het team van Social Elephant voor ondernemers kunnen betekenen. Hierna liet collega Gideon den Admirant ons meedoen aan een online kennisquiz waarbij hij - heel leuk! - in de antwoorden de namen en diensten van de ondernemers uit het gebied had verwerkt. Zo leerden we elkaar en elkaars bedrijven nog beter kennen!

Hierna ging de ‘Pitch your project’ van start en nodigde Rineke Sloetjes, projectmanager van Business Eiland Utrecht, als eerste Steven Ammerlaan van Social Brothers uit voor zijn pitch over ‘Founded in Utrecht’. Een idee voor een online platform waar Utrechtse bedrijven op te vinden zijn en waarmee het onderling zakendoen wordt gestimuleerd.
Jelle Drijver was de volgende pitcher en hij lanceerde het idee voor het letterlijk in de spotlights zetten van ondernemers uit dit gebied door het maken van videocontent. Vervolgens was Kasper van der Meulen van MLAB aan de beurt met een nieuw plan om werknemers en werkgevers vitaal en gezonder te laten werken. De afsluitende pitcher was Ruud Kuijer, beeldend kunstenaar, die een project met kunstobjecten maakt langs het Amsterdam-Rijnkanaal. Een van deze kunstobjecten wordt in ons gebied (Noordersluis) geplaatst. Het publiek reageerde erg enthousiast op de 4 pitches en stelde veel vragen. Tot slot genoten de aanwezige gasten van een heerlijk Italiaans buffet, verzorgd door Youssef en zijn team van South Park

Het bestuur van ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht beoordeelt momenteel de plannen op haalbaarheid en zal zo snel mogelijk laten horen wie door mag gaan met het verwezenlijken van zijn project.
 

Terug