Schakel tussen idee├źn en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

7 mei 2018

Fietsinspiratiesessie Rij2op5 op 24 mei

Wat zijn de voordelen van fietsstimulering voor jouw organisatie? Hoe kun je medewerkers verleiden vaker de fiets te pakken voor woon-werkverkeer? Op 24 mei organiseert Rij2op5 mede namens Business Eiland Utrecht een fietsinspiratiesessie. We nodigen werkgevers van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
 

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over de fietsinspiratietool, geld besparen met fietsstimulering en delen we kennis en expertise omtrent fietsgebruik. Ook brengen we samen in kaart wat kan worden gedaan om fietsen naar het werk verder te stimuleren. Op deze manier word je compleet voorzien van informatie om het fietsbeleid van jouw organisatie te optimaliseren. In de sessie is er ruimte voor discussie en het uitwisselen van inspirerende voorbeelden. Na afloop van de bijeenkomst vertrek je met een rugzak vol goede ideeën.
 

Voor wie is de bijeenkomst interessant?
De inspiratiesessie is bedoeld voor medewerkers binnen de organisatie die zich bezighouden met de ontwikkeling van fietsbeleid. Ook medewerkers van organisaties die niet deelnemen aan de rij2op5 campagne zijn van harte welkom!

Aanmelden?
De bijeenkomst is op  donderdag 24 mei , vanaf 11.45 uur ben je welkom voor de lunch. Het programma duurt van 12.00 tot 14.00 uur. De locatie is Southpark Utrecht aan Europalaan 100 te Utrecht. Deelname is gratis. Je kan je aanmelden tot 17 mei door een e-mail te sturen naar: .

We hopen jou en eventueel jouw collega(s) te ontmoeten op donderdag de 24e!

Met hartelijke groet,

mede namens Business Eiland Utrecht,

Mirjam de Boer, Marion Patist en Ilse Bink

| t.  06 – 18 33 65 54 |

 

Terug