Schakel tussen idee├źn en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

8 januari 2019

Gebruik de NU-connect deel e-bike tot 31 december gratis!

Snel, slim en makkelijk op pad met de Nu-Connect deel e-bike!

Tot 1 december 2019 kunnen medewerkers en zakelijke bezoekers van bedrijven op Business Eiland Utrecht een jaar lang gratis gebruik maken van de Nu-Connect elektrische deelfietsen om naar zakelijke afspraken te reizen.

Twee uitleenstations

Bij Kanaal 30 en op de P+R Westraven staan twee uitleenstations met in totaal tien Nu-Connect deel e-bikes. Iedere medewerker, zp’er of zakelijke bezoeker van Business Eiland Utrecht (ook Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard) kan een Nu-Connect fiets mee nemen.

De voordelen van de Nu-Connect deel e-bikes

De Nu-Connect e-bikes zijn voorzien van een handige stuurtablet waarmee je de fietsroute kunt bepalen. In vliegende vaart ben je in een andere wijk of in een van de werkkernen rondom Utrecht. Een volle accu gaat gemiddeld 30 km mee. Na gebruik zet je de e-bike terug bij een van de Nu-Connect uitleenstations. Met de komst van deze twee uitleenstations is het netwerk van Nu-Connect flink uitgebreid. Al eerder werden zeven uitleen stations geplaatst op De Wetering, Lage Weide en bij station Maarssen. Er komt in 2019 ook een uitleenstation bij de Jaarbeurs.

Informatiemateriaal

Er zijn flyers verspreid per post en via een promotieteam. Er is tevens een digitaal promotiepakket beschikbaar met een flyer en een kant-en-klare intranettekst. Vraag een digitaal pakket op via:

 

Hoe werkt het?

maak online een account aan;
ga naar een uitleenstation;
login op de tablet van de e-bike;
fiets naar uw bestemming;
zet de e-bike terug in een oplaadpunt.


Bedrijfsaccount

Maak een persoonlijk account aan via deze link. Of kies voor een account waar het hele bedrijf gebruik van kan maken. Stuur dan een een e-mail aan  met het verzoek voor een bedrijfsaccount. De supportdesk van Nu-Connect helpt met de registratie.

Een duurzaam en bereikbaar Business Eiland Utrecht

De plaatsing van de Nu-Connect deel e-bikes is mogelijk gemaakt door Goedopweg en de ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht. Fietsen naar zakelijke afspraken draagt bij aan meer vitaliteit, duurzaamheid en een betere bereikbaarheid. Kijk voor meer info op www.nu-connect.nl

 

Vragen?

Heeft u vragen over Nu Connect zelf? Neem dan gerust contact op met Ronald Crombag via .

 

 

Terug