Schakel tussen idee├źn en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

Bestuur
Het bestuur van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht bestaat uit de onderstaande personen.

 

Voorzitter Alice Hendriksen Oostereng
Oprichter van adviesbureau AHO Consultancy BV. Gespecialiseerd in werkgelegenheidsvraagstukken, waar vraag en aanbod niet geheel op elkaar aansluiten. Ik ben een partner bij Werving en Selectie, Outplacement, Projectmanagement, Interim management, Mobiliteit, Reorganisaties, IRO trajecten en alle andere werkgelegenheidsvraagstukken waar extern advies of ondersteuning gewenst is. Daarnaast heb ik ook jarenlange bestuurlijke ervaring, die ik graag inzet ter bevordering van het imago en vestigingsklimaat voor bedrijvig Kanaleneiland.

Secretaris Jean Huijten
Al sinds 1980 werkzaam bij het Terberg concern en sinds 1986 werkzaam bij Terberg Leasing op Kanaleneiland.
Grote betrokkenheid met het bedrijventerrein Merwedekanaalzone Zuid blijkt uit de functie in het bestuur van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht. Een goede communicatie met de diverse overheden en de andere bedrijvenkringen zijn de issues. Verder richt Jean zich in het bijzonder op de veiligheid in het gebied.

 


Penningmeester René Fleer
Sinds 1997 werk ik bij Rabobank Utrecht e.o. De Rabobank is erg betrokken bij ontwikkelingen in ons werkgebied en het lidmaatschap van Business Eiland Utrecht is dan ook vanzelfsprekend. Het hoofdkantoor van Rabobank Utrecht e.o. is bovendien op de Beneluxlaan in Kanaleneiland gelegen, waardoor de verwevenheid met Business Eiland Utrecht evident is. Ik zie het als een prachtige uitdaging om samen met de ondernemers van Kanaleneiland te werken aan een steeds verder verbeterend ondernemersklimaat.

 

 


Secretariaat Annemarie van de Beek
Ik ben sinds 2005 actief betrokken bij de KBK. Via de Kring van Utrechtse Ondernemingen (KUO), waar ik heel lange tijd het secretariaat voor heb gevoerd, en door de jaren heen voor diverse andere Utrechtse ondernemersverenigingen, heb ik veel kennis opgebouwd van ondernemend Utrecht. Vanuit mijn in 1994 opgerichte secretariaatburo E.S.S. verleen ik met name gespecialiseerde bestuurs- en managementondersteuning.