Schakel tussen ideeën en uitvoering!

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht

Op koers...

Voortvarend!

Bouwt bruggen!

Bouwt aan de toekomst

Van centrale betekenis...

Bestuur
Het bestuur van Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht bestaat uit onderstaande personen.

 

Voorzitter: Alice Hendriksen Oostereng
Oprichter van adviesbureau AHO Consultancy BV. Gespecialiseerd in werkgelegenheidsvraagstukken, waar vraag en aanbod niet geheel op elkaar aansluiten. Ik ben een partner bij Werving en Selectie, Outplacement, Projectmanagement, Interim management, Mobiliteit, Reorganisaties, IRO trajecten en alle andere werkgelegenheidsvraagstukken waar extern advies of ondersteuning gewenst is. Daarnaast heb ik ook jarenlange bestuurlijke ervaring, die ik graag inzet ter bevordering van het imago en vestigingsklimaat voor bedrijvig Kanaleneiland.

 

Penningmeester: Arnoud Diekmeijer

Ik ben sinds 2009 actief in diverse rollen binnen de Rabobank. Momenteel ben ik actief als financieringsspecialist voor de lokale markt in Utrecht. Vanuit deze rol ben ik dagelijks in gesprek met ondernemers. Sinds medio 2019 ben ik ook woonachtig in deze prachtige stad. Ik draag graag mijn steentje bij aan de ontwikkelingen op Kanaleneiland.

 


 

 

Secretaris: vacature


Secretariaat: Annemarie van de Beek
Ik ben sinds 2005 actief betrokken bij de ondernemersvereniging. Via de Kring van Utrechtse Ondernemingen (KUO), waar ik heel lange tijd het secretariaat voor heb gevoerd, en door de jaren heen voor diverse andere Utrechtse ondernemersverenigingen, heb ik veel kennis opgebouwd van ondernemend Utrecht. Vanuit mijn in 1994 opgerichte secretariaatburo E.S.S. verleen ik met name gespecialiseerde bestuurs- en managementondersteuning.